Бях писал и в другата тема за оборотите, че като минах през една дупка и ми присветна инжекциона.....и немаше проблеми ама вчера на една две неравности като минах и леко придръпна двигателя и като за капак в квартала като минах през една по дълбока неравност от единя край до другия на улицата направо изгасна. Дали проблема е от тоците или нещо по серизно???? Чакам един колега дето обеща че ше погледне тая седмица ама ако не му остане време отивам във Ванто.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гасне двигателя в неравност
Collapse
X
-
Мисля, че е слаба връзка на токовете. Аз имах подобен проблем с Уно-то- угасна на магистралата и оттам с духовата музика и Пътна помощ и 120лв. А проблема се оказа една букса, на която по незнаен начин е паднала заключващата скоба и от друсането се е разкачила. Да добавя, че на баща ми Пунтото също така угасна веднъж и после не щеше да запали и се оказа Хол датчика че се е размърдал, ама неговия е на лесно място и веднага го фиксирах, а на TS и аз не знам къде е/ все още/.Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
-
Първоначално публикувано от boianМисля, че е слаба връзка на токовете. Аз имах подобен проблем с Уно-то- угасна на магистралата и оттам с духовата музика и Пътна помощ и 120лв. А проблема се оказа една букса, на която по незнаен начин е паднала заключващата скоба и от друсането се е разкачила. Да добавя, че на баща ми Пунтото също така угасна веднъж и после не щеше да запали и се оказа Хол датчика че се е размърдал, ама неговия е на лесно място и веднага го фиксирах, а на TS и аз не знам къде е/ все още/.98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Само да ви информирам, че вчера двигателя тотално изгасна и днес чакам да дойдат докторите и да видим диагнозата.......надявам се по-късно да напиша, че е оправена и как е станало това!!!!98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
След като не можаха да запалят колата на место в петък и се наложи да я придвижвам с пътна помощ и предположения че е датчик на коляновия вал в крайна сметка се оказа че 4 от кабелите които са от двигателя към компютъра са били тотално изгнили. Сега вече колата си върви напълно нормално и няма проблем по неравностите.98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от MONIСлед като не можаха да запалят колата на место в петък и се наложи да я придвижвам с пътна помощ и предположения че е датчик на коляновия вал в крайна сметка се оказа че 4 от кабелите които са от двигателя към компютъра са били тотално изгнили. Сега вече колата си върви напълно нормално и няма проблем по неравностите.или изядени от некой мишок
как гние кабел бе бате тва е невъзможно според мен
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от MONIСлед като не можаха да запалят колата на место в петък и се наложи да я придвижвам с пътна помощ и предположения че е датчик на коляновия вал в крайна сметка се оказа че 4 от кабелите които са от двигателя към компютъра са били тотално изгнили. Сега вече колата си върви напълно нормално и няма проблем по неравностите.
Макар че такъв проблем някой тиквеник изобщо нема да го открие0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
аре честито
да си я караш със здраве
Изгнили или изядени от некой мишок как гние кабел бе бате тва е невъзможно според мен
Я ми спомени колко ти взе тоя да знам дали да го шокам98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
Comment